Dobro dosli na forum RSK RADIA zeli vam Administracija foruma.
Da bi ste mogli pristupiti sajtu i videti veci deo foruma trebate da se registrujete.
Registracija je besplatna.
https://rskradio.forumsc.net
RSK RADIO
»RSK RADIO«
Dobro dosli na forum RSK RADIA zeli vam Administracija foruma.
Da bi ste mogli pristupiti sajtu i videti veci deo foruma trebate da se registrujete.
Registracija je besplatna.
https://rskradio.forumsc.net
RSK RADIO
»RSK RADIO«
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
»RSK RADIO«
»KRAJIŠKI FORUM RSK RADIO«
1.» OBAVJESTENJE «FORUM RSK RADIA SMO ZDRUŽILI SA BRATSKIM FORUMOM NOVI GRAD
2. ČLANOVI KOJI HOĆE OSTATI KOD NAS MORAJU SE PONOVO REGISTRIRATI
Naslov komentara: Baja Mali Knindza - 1993 - živeće ovaj narod Fri Sep 04, 2020 2:21 pm
Baja Mali Knindza = živeće ovaj narod 1993
Baja Mali Knindza - Dodji kuci Momcilo.mp3 Baja Mali Knindza - Knindze krajisnici.mp3 Baja Mali Knindza - Komunjare.mp3 Baja Mali Knindza - Mirise na kisu.mp3 Baja Mali Knindza - Ne volim te Alija.mp3 Baja Mali Knindza - Pjeva Srpska krajina.mp3 Baja Mali Knindza - Tu se brani krajina.mp3 Baja Mali Knindza - Zivece ovaj narod.mp3
Naslov komentara: Re: Baja Mali Knindza - 1993 - živeće ovaj narod Sat Sep 05, 2020 10:49 am
Hallo Messi evo ja sam ti sada postavio kako treba da bude pregledno da covek zna sta si skine a ako neznas slobodno javi i bice ti objasneno i hvala ti za trud tvoj budi pozdravljen RSK Team
RSK likes this post
NOVI Webmaster
Naslov komentara: Re: Baja Mali Knindza - 1993 - živeće ovaj narod Sat Sep 05, 2020 12:47 pm
Rica (citat):
Hallo Messi evo ja sam ti sada postavio kako treba da bude pregledno da covek zna sta si skine a ako neznas slobodno javi i bice ti objasneno i hvala ti za trud tvoj budi pozdravljen RSK Team
Pozdrav Rica to sam ja probao dozvole sam menjao pa samo da probam dali i kako radi hvala ti sto si to sredio.
RSK likes this post
Sponsored content
Naslov komentara: Re: Baja Mali Knindza - 1993 - živeće ovaj narod